Siirry sisältöön

Tehostettua apua asumiseen Essi-Allianssissa

Kehitämme uusia, kokonaisvaltaisia palvelukonsepteja runsaasti palveluja käyttävälle asiakasryhmälle allianssimallilla.

Essi-Allianssi on Espoon kaupungin suunnittelema ratkaisukeskeinen yhteistyömalli, jonka muodostavat Espoon kaupungin lisäksi Edistia, Kriminaalihuollon tukisäätiö ja Sininauhasäätiö-konserni.

Essi-Allianssin kohderyhmänä ovat asiakkaat, jotka tällä hetkellä ovat epätarkoituksenmukaisessa asumisessa tai tuen tarpeen vuoksi asiakkaina samanaikaisesti monissa eri palveluissa. Asiakas voi olla myös esimerkiksi pitkäaikaisasunnoton, lastensuojelun jälkihuollon nuori, rikosseuraamuksesta vapautuva tai mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsivä asiakas.

Allianssin asiakkaat tarvitsevat monimuotoista, yksilöllisesti suunniteltua tukea arjen hallintaan. Palvelun avulla valmennamme asiakkaita käyttämään julkisia palveluita, turvaamme asumisen onnistumista, neuvomme arjen hallinnan taidoissa ja vahvistamme aktiivista elämän virettä.

Allianssin asiakkaat saavat palvelua asunto ensin -periaatteella.

Essi-Allianssin asiakkaaksi

Essi-Allianssin asiakkaaksi hakeudutaan oman sosiaalityöntekijän kautta. Sosiaalityöntekijä tekee arvion asiakkaan tilanteesta ja tuen tarpeesta. Tämän jälkeen asiakas voidaan ohjata Essi-Allianssiin. Asiakkaan saaman tuen intensiivisyys vaihtelee hänen tarpeidensa mukaan.

Lisätietoa Essi-Allianssista täältä .

Ota yhteyttä

Heikki Laukkanen

Yksikönpäällikkö Essi-Allianssi
044 732 2741