Siirry sisältöön

Työyhteisö, jossa jokainen on tärkeä 

Työpaikkamme vahvuuksia ovat työn merkityksellisyys, rento ja avoin kulttuuri sekä mahdollisuus itse vaikuttaa omaan työhön ja työympäristöön. Meillä sinulla on mahdollisuus tehdä työtäsi asiakaslähtöisesti ja ajan kanssa. 

Tule työskentelemään kanssamme työyhteisöön, jossa pääset tekemään työtä omalla persoonallasi.  

Kaiken toimintamme ja kehittämisemme keskiössä on asiakas. Uskomme parhaan mahdollisen asiakastyön lähtevän hyvinvoivasta henkilökunnasta. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä jaksaminen ovatkin yksi strategiamme painopisteistä. 

Työntekijämme nauttivat hyvistä työsuhde-eduista, joita ovat kattava työterveyshuolto, ePassi Flex, työnohjaus, palkalliset koulutuspäivät ja koulutukset. 

Olemme Sininauhasäätiö-konsernissa ymmärtäneet osaamisen kehittämisen merkityksen henkilöstön sitoutumista ja hyvinvointia lisäävänä tekijänä. Haluamme, että jokainen työntekijä saa mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan itselleen sopivalla tavalla.  

 • Järjestämme henkilöstölle täydennyskoulutusta konsernin sisällä. 
 • Pidämme säännöllisesti one to one- sekä onnistumiskeskusteluja. 
 • Järjestämme henkilöstölle erilaisia seminaareja ja foorumeja. 
 • Panostamme perehdytykseen. 
 • Valitsemme meille sopivat työnohjaajat. 
 • Tuemme työnkiertoa ja urapolkuja. 
 • Tarjoamme palkallisia koulutuspäiviä. 

Johtamislupauksemme 

Työtekijöiden hyvinvoinnin avaintekijänä on laadukas johtaminen ja esihenkilötyö. Olemme luoneet esihenkilöiden tueksi hyvän johtamisen perusteet. Nämä perusteet tukevat nykyisiä ja uusia esihenkilöitämme toteuttamaan Sininauhasäätiö-konsernin näköistä johtamista.  

Johtamislupauksemme koostuu viidestä osa-alueesta. 

 • Ihminen: Johtamisen keskiössä on aina ihminen ja ihmisyys, sen vahvistaminen ja kunnioittaminen. 
 • Vastuu: Johtaminen on vastuun ottamista ja vastuun jakamista eli valtuuttamista. 
 • Merkitys: Merkityksellisyys syntyy, kun ihminen kokee työllään olevan merkitystä, ymmärtää oman roolinsa organisaatiossa ja kokee sen tärkeäksi. 
 • Luottamus: Luottamus syntyy teoista eli lupauksista ja niiden lunastamisesta. 
 • Kehittyminen: Esihenkilötyön ja johtamisen tehtävä on saada ympärillä olevat ihmiset kasvamaan ja kukoistamaan, niin ihmisinä kuin ammattilaisinakin. 

Uratarinat

Työtä omalla persoonalla – huoltomies Rony Söderlund työskentelee yhdessä asukkaiden kanssa

Huoltomiehen työ Sininauhasäätiö-konsernissa voi olla hyvinkin monipuolista, mutta myös raskasta. Onneksi aina löytyy kaveri, joka…

Uratarinat

5.5.2022

Kutsumustyö löytyi työkierrossa – Sanna Sontag menee työssään sinne, missä asiakas on

Asumisohjaaja Sanna Sontagin nykyinen tehtävä Vantaan kotiin vietävissä palveluissa löytyi työkierron kautta. Kotiin vietävissä palveluissa…

Uratarinat

20.4.2022

Projektityöntekijä Eeva Penttilä innostuu arvojensa mukaisesta työstä

Sosionomi Eeva Penttilällä on kokemusta erityyppisistä tehtävistä Sininauhasäätiö-konsernissa. Hän aloitti keikkatyöt asumisohjaajana asumisyksikössä, siirtyi pian…

Uratarinat

9.3.2022