Siirry sisältöön

Myrri – tuettua, päihteettömyyttä vahvistavaa asumista

Asumispalveluyksikkö Myrri Vantaan Myyrmäessä tarjoaa tuettua asumista henkilöille, jotka ovat toipumassa päihde- ja mielenterveyshaasteista.

Henkilö kävelee kohti Myrrin keltatiilistä matalaa rakennusta. Henkilö kävelee kohti Myrrin keltatiilistä matalaa rakennusta.

Asumispalveluyksikkö Myrrin tukiasunnot on tarkoitettu päihde- ja mielenterveysongelmista toipuville henkilöille. Myrrissä on 12 yksiötä ja kaksi kolmen hengen solua.

Tuemme Myrrissä asukkaan päihteettömyyttä ja elämäntaitojen vahvistamista monipuolisesti moniammatillisen tiimin tukemana. Neuvomme esimerkiksi viranomaisasioinnissa ja asiakkaalle kuuluvien tukien hakemisessa sekä kannustamme aktiiviseen elämäntapaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla päiväsaikaan maanantaista perjantaihin kello 8–18.

Lähtökohtana yhteisöllisyys

Myrrin toiminta perustuu yhteisöllisyyteen. Toimistorakennuksen yhteydessä sijaitsee kaikille yhteinen olohuone, jossa voi käyttää tietokonetta, katsella televisiota ja lukea lehtiä. Yhteisiä tiloja ovat myös keittiö, sauna ja pesutupa. Järjestämme säännöllisesti erilaista ryhmätoimintaa ja lisäksi meillä kokoontuu säännöllisesti erilaisia vertaistukiryhmiä, kuten Nimettömät Narkomaanit.

Asukkaita tuetaan myös, kun he siirtyvät Myrristä eteenpäin itsenäisempään asumismuotoon.

Asumaan meille

Voisiko Myrri olla sinun kotisi? Kodin saamiseksi Myrristä, ota ensin yhteyttä omaan sosiaalityöntekijääsi hyvinvointialueen sosiaalitoimessa. Myrrin henkilökunta myös haastattelee jokaisen asunnonhakijan. Haastattelussa kartoitetaan sekä asunnon tarve että hakijan motivaatio päihteettömään asumiseen.

Asuminen Myrrissä on tuettua, määräaikaista asumista, joka pohjautuu huoneenvuokralain mukaiseen sopimukseen. Myrrin asukkailla on mahdollisuus osallistua työtoimintaan.

Ota yhteyttä

Osoite
Solkikuja 8 A, Vantaa

Juuso Junttila

Myrri Sahapuisto
Yksikönpäällikkö
050 401 2444

Sari Nokelainen

Myrri Sahapuisto
Tiimiesihenkilö
044 768 8493

Myrrin asumispalveluyksikkö

Päivystysnumerot Myrri
Ohjaajien toimisto ark. klo 8–16
040 513 0105