Siirry sisältöön

Päihdepalvelut: Tukea ja kohtaamisia matkalla päihteettömyyteen 

Sininauha Oy:n päihdepalvelut tarjoavat asiakkaan kotona tapahtuvaa katkaisuhoitoa, kotiin tuotettavaa avohoitoa sekä opioidikorvaushoitoa pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. 

Päihdepalveluissamme asiakas yksilöllisine tarpeineen on aina toimintamme keskiössä, ja kohtaamme hänet arvostavasti kokonaisena ihmisenä. Tarjoamme turvallisen ympäristön ja kiireettömän ilmapiirin, jossa asiakasta kuunnellaan ja hänen ongelmiinsa etsitään yhdessä parhaita ratkaisuja. 

Mittaamme säännöllisesti sekä asiakkaidemme tyytyväisyyttä että hoitotyömme vaikuttavuutta toimintamme kehittämiseksi edelleen. 

Mikäli haluaisit päästä asiakkaaksi Sininauha Oy:n päihdepalveluihin, lue lisää hoitoon hakeutumisesta pääkaupunkiseudun ja Tampereen päihdepalveluiden omilta sivuilta.  

Päihdepalvelut pääkaupunkiseudulla

Korvaushoitoyksikkömme sijaitsevat Helsingissä Ruusulankadun asumispalveluyksikön yhteydessä ja Vantaalla päiväkeskus Illusian kanssa samoissa tiloissa. Opioidikorvaushoidon lisäksi tarjoamme asiakkaan kotona tapahtuvaa katkaisuhoitoa ja kotiin tuotettavaa avohoitoa. 

Päihdepalvelut Tampereella

Sininauha Oy:n päihdepalvelut laajenevat Tampereelle, kun avaamme huumehoitoyksikön elokuussa 2023. Uuden huumehoitoyksikön nimi on Suunta ja se toimii Tursonkadulla.