Siirry sisältöön

Päihdepalvelut: Tukea ja kohtaamisia matkalla päihteettömyyteen 

Sininauha Oy:n ja Addiktum Oy:n yhteisyritys Suuntasi Päihdepalvelut Oy tarjoaa asiakkaan kotona tapahtuvaa katkaisuhoitoa, kotiin tuotettavaa avohoitoa sekä opioidikorvaushoitoa pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. 

Hymyilevä henkilö ojentaa opioidikorvaushoidon esitettä. Hymyilevä henkilö ojentaa opioidikorvaushoidon esitettä.

Päihdepalveluissamme asiakas yksilöllisine tarpeineen on aina toimintamme keskiössä, ja kohtaamme hänet arvostavasti kokonaisena ihmisenä. Tarjoamme turvallisen ympäristön ja kiireettömän ilmapiirin, jossa asiakasta kuunnellaan ja hänen ongelmiinsa etsitään yhdessä parhaita ratkaisuja. 

Mittaamme säännöllisesti sekä asiakkaidemme tyytyväisyyttä että hoitotyömme vaikuttavuutta toimintamme kehittämiseksi edelleen. 

Mikäli haluaisit päästä asiakkaaksi Suuntasi Päihdepalvelut Oy:n päihdepalveluihin, lue lisää hoitoon hakeutumisesta pääkaupunkiseudun ja Tampereen päihdepalveluiden omilta sivuilta.  

Päihdepalvelut pääkaupunkiseudulla

Korvaushoitoyksikkömme sijaitsevat Helsingissä Ruusulankadun asumispalveluyksikön yhteydessä ja Vantaalla päiväkeskus Illusian kanssa samoissa tiloissa. Opioidikorvaushoidon lisäksi tarjoamme asiakkaan kotona tapahtuvaa katkaisuhoitoa ja kotiin tuotettavaa avohoitoa. 

Henkilö kävelee ylös rappusia suojaten samalla silmiään auringolta.

Päihdepalvelut Tampereella

Avasimme elokuussa 2023 huumehoitoyksikön Tampereelle. Huumehoitoyksikön nimi on Suunta ja se toimii Tursonkadulla. Tampereella asiakkaalla on mahdollisuus hakeutua itse valitsemaansa avohuumehoitopalveluun.