Siirry sisältöön

Palveluja ja ratkaisuja asunnottomuus- ja päihdetyön asiantuntijalta 

Sininauha Oy on merkittävä tuetun asumisen ja avomuotoisen päihdetyön asiantuntija ja palveluntuottaja. Mittaamme ja kehitämme toimintaamme ja sen vaikuttavuutta jatkuvasti.  

Neljä henkilöä kokkaavat yhdessä keittiössä. Neljä henkilöä kokkaavat yhdessä keittiössä.

Tarjoamme asiakaslähtöistä tuettua asumispalvelua sekä yhteisöllistä ja tehostettua palveluasumista asunto ensin- ja päihteettömissä yksiköissä. Tuotamme lisäksi tilapäis- ja hätämajoitusta.  

Palveluihimme sisältyvät myös koteihin vietävä asumisen tuki, jota tarjoamme sekä meidän kauttamme vuokrattuihin että asiakkaiden omiin koteihin. Lisäksi tuotamme avomuotoisia päihdepalveluita, kuten kotona tapahtuvaa katkaisuhoitoa, kotiin tuotettavaa avohoitoa sekä opioidikorvaushoitoa  

Asiakkaaksemme tullaan pääasiassa hyvinvointialueiden sosiaalitoimen tai päihde- ja mielenterveyspalveluiden ammattilaisten ohjaamana.  

Työotteemme on vahvasti tavoitteellinen, mikä tukee asiakkaidemme etenemistä kuntoutumispolulla. Mittaamme asiakastyön vaikuttavuutta ja seuraamme asiakkaan tilannetta muun muassa meillä kehitetyn Sinimittari-työkalun avulla. Lisäksi keräämme tietoa asiakaskokemuksesta säännöllisesti. 

Tapamme toimia tilaaja-asiakkaidemme kanssa on joustava, innovatiivinen ja ratkaisukeskeinen. Olemme avoimia uudelle ja esimerkiksi pilotoimme palveluissamme uudenlaisia toimintatapoja asiakas- ja tilaaja-asiakaspalautteen pohjalta. Teemme myös mielellämme yhteistyötä tilaaja-asiakkaiden ammattilaisten kanssa esimerkiksi yksittäisten asiakassuunnitelmien laatimisessa. 

Ota yhteyttä 

Sanni Joutsenlahti

Johtoryhmä
Liiketoimintajohtaja, varatoimitusjohtaja
040 764 9105