Siirry sisältöön

Kotiin vietävät palvelut auttavat kohti sujuvampaa arkea ja asumista 

Tuotamme kotiin vietäviä palveluita pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Tarjoamme yksilöllistä, asiakkaan tarpeista nousevaa tukea ja asumisvalmennusta. 

Sininauha Oy:n logolla varusteltu auto parkkeerattuna keltatiilisen luhtitalon pihaan. Sininauha Oy:n logolla varusteltu auto parkkeerattuna keltatiilisen luhtitalon pihaan.

Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa Sininauha Oy tuottaa kotiin vietäviä palveluita suoraan asiakkaan kotiin. Palveluja tuotetaan paitsi Sininauha Oy:ltä vuokrattuihin asuntoihin myös asiakkaan omaan asuntoon.

Työn tarkoituksena on vahvistaa asiakkaan voimavaroja, tukea arjen sujumista sekä luoda yhteistyöverkostoja. Tuetulla asumisella pyrimme varmistamaan asumisen onnistumisen ja auttamaan asiakasta kohti itsenäistä, mielekästä elämää.  

Palvelu on tarkoitettu erityisesti pitkäaikaisasunnottomille, joilla on taustallaan päihde- ja mielenterveysongelmia. Moniammatillinen tiimimme työskentelee suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti sekä hyödyntää erilaisia työskentelytapoja.  

Kotiin vietävässä tuetun asumisen palvelussa asiakas saa oman ohjaajan ja Sininauha Oy:n järjestämän vuokra-asunnon. Palvelua voidaan toteuttaa myös asiakkaan omaan asuntoon.  

Asuntomme ovat pääosin yksiöitä ja joissakin asunnoissa on parveke. Asiakas saa kalustaa asunnon oman mielensä mukaan. Asuminen perustuu huoneenvuokralain mukaiseen vuokrasopimukseen. Asiakkaat ohjataan palveluun oman kotikuntansa sosiaalityön kautta. 

Asunnoissa toteutetaan asunto ensin -periaatetta. Tavoitteemme on turvata ensin asuminen, sitten sosiaalinen kuntoutuminen.  

Kehitämme uusia, kokonaisvaltaisia palvelukonsepteja runsaasti palveluja käyttävälle asiakasryhmälle osana Essi-Allianssia.

Ota yhteyttä

Pääkaupunkiseutu

Osoite
Elimäenkatu 5 (4. krs.), Helsinki

Anu Mayer

Kotiin vietävät palvelut
Yksikönpäällikkö, kotiin vietävät palvelut / pääkaupunkiseutu
040 012 1105

Miika Luoma

Kotiin vietävät palvelut
Tiimiesihenkilö
050 468 2876

Turku

Osoite
Ratapihankatu 53 A, Turku 

Petri Muli

Kotiin vietävät palvelut Tilapäismajoitus Linnakoti
Yksikönpäällikkö
044 491 9328

Mia-Maria Mahkonen

Kotiin vietävät palvelut
Tiimiesihenkilö / Turku
044 491 9325

Jutta Luhtala 

Kotiin vietävät palvelut
Tiimiesihenkilö / Turku
Puh.  044 491 0320

Simo Heikinheimo

Kotiin vietävät palvelut
Naapurusto- ja ympäristötyöntekijä, Turku
050 535 7147